Drepturile persoanelor transgender in statele membre ale Uniunii Europene este o cercetare ce prezinta situatia specifica a persoanelor transgender in statele membre ale Uniunii Europene, ofera o trecere in revista a legislatiei europene existente referitoare la persoanele transgender si expune aspectele specifice ale problematicii drepturilor omului cu care se confrunta acestea.

Publicata in 2001 de The World Professional Assocaition for Transgender Health, INC - WPATH (fosta Harry Benjamin International Gender International Gender Dysphoria Association - HBIGDA) brosura Standarde de ingrijire pentru tulburarile de identittate de gen ajunsa la editia a sasea, isi propune stabilirea unui consens profesional in ceea ce priveste managementul psihiatric, psihologic, medical si chirurgical legat de tulburarile de identitate de gen, oferind directii flexibile pentru tratamentul persoanelor cu tulburari de identitate de gen.

Pliantul despre Transgeneritate contine raspunsuri la intrebarile legate de identitatea de gen oferite de APA (American Psychological Association) si poate ajuta orice persoana care are intrebari despre problematica transgender.

Pliantul despre simbolurile culturii LGBT prezinta, pe scurt, semnificatia acestora, precum si o scurta istorie a folosirii lor.

Minighidul antidiscriminare este un material informativ care ne invata cum sa actionam in cazul in care suntem discriminati si cum putem evita sa discriminam o alta persoana.

Coming out - Un ghid despre cum sa le spui celorlalti ca nu esti heterosexual isi propune sa te ajute in acest proces, in termeni realisti si practici.